Kaikkea itämaiseen tanssiin.
Nyt voit tilata uutiskirjeen!

37,00€

215 Tuija: Haitaribaladi La 9.6. klo 13
(Ei toimituskuluja)

Klikkaa kuva omaan ikkunaan

HAITARIBALADI – dum, tek, poks, viuh? Taso 1   La 9.6. 13-14.50

Baladi, ‘kotimaan tanssi’, on itämaisen (egyptiläisen) tanssin tyyleistä se, jota “kaikki” tanssivat. Termi periytynee 1800-luvun loppupuolelta, ajalta, jona Egypti oli brittimiehityksen alla. Samoihin aikoihin arabimusiikkiin tuli länsimaisia soittimia, ja haitarista tuli baladille tyypillinen soitin. Estradilla haitarisoolo (taqsim accordion) on osa soolotanssijan esitystä, sen kaikkein herkin osa, jossa tanssija yleensä liikkuu pienellä alueella, aivan kuten kotioloissa “tavallisten ihmisten” tanssissa.
Tällä kurssilla tutkiskellaan erityisesti liikkeen laatua. Onko liike pehmeä, terävä, sitkeä, liukuva, kuuluuko aksentista dum, tek, poks, pläts, doing, viuh?
Musiikkina otteita haitarisoolokappaleista, ei koreografiaa. EH 33eur NH 37eur

Ennakkkovaraajan hinta (EH) on voimassa 31.3.2018 asti, sen jälkeen tulee normaali hinta (NH). Kaikki hinnat sisältävät alv 10%.

7ht:n ja Masrahin jäsenet saavat -15% alennuksen alennuskoodilla helwa18. Kirjoita se sivun "Laskutustiedot" alaosassa kohdan "Jos sinulla on alennuskuponki, syötä sen tunnus allaolevaan kenttään" alla olevaan laatikkoon, ei siis viestikenttään.

Kurssien yleisohjeet ja peruutustiedot www.studiohenna.fi/helwa/kurssit/

 

Pikahaku
 
Voit käyttää hakusanoja tuotehaussa.
Tarkennettu haku
Kieli
Finnish English
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä