Kaikkea itämaiseen tanssiin.
Nyt voit tilata uutiskirjeen!

59,00€

212 Saara Soikkeli: Kehonhuolto La 9.6. klo 15
(Ei toimituskuluja)

Klikkaa kuva omaan ikkunaan

TANSSIJAN KEHOSSA – uusi innovatiivinen kehonhuolto (3h) taso A  La  9.6. 15-17.50

KURSSI ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua jonoon, ja mikäli paikkoja vapautuu ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.

Osaat jo venytykset, mutta miten kehonhuollosta saisi enemmän irti? Miten voisi huomioida ja samalla  huoltaa kehoa liikkuessa ja tanssiessa? Tällä kurssilla oma keho tulee tutummaksi kokemuksellista anatomian kautta, tutustutaan siis omaan rakenteeseen tunnustelun ja liikekokeilujen kautta. Kurssilla tutkaillaan käytännössä kuinka esimerkiksi käsi liittyy keskivartaloon ja miten se vaikuttaa liikkeeseen. Kurssin kantavia teemoja ovat mm. keskilinja, kehon puoliskot, kiertyminen, selkäranka ja tuiki tärkeät tukilihakset – kaikki tanssijalle keskeisiä.

Kaikki muutkin kehollisuudesta ja kokemuksellisesta anatomiasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Erityisen hyödyllinen kurssi on opettajakoulutuksessa oleville. EH 53eur NH 59eur

Ennakkkovaraajan hinta (EH) on voimassa 31.3.2018 asti, sen jälkeen tulee normaali hinta (NH). Kaikki hinnat sisältävät alv 10%.

7ht:n ja Masrahin jäsenet saavat -15% alennuksen alennuskoodilla helwa18. Kirjoita se sivun "Laskutustiedot" alaosassa kohdan "Jos sinulla on alennuskuponki, syötä sen tunnus allaolevaan kenttään" alla olevaan laatikkoon, ei siis viestikenttään.

Kurssien yleisohjeet ja peruutustiedot www.studiohenna.fi/helwa/kurssit/

 

 

Pikahaku
 
Voit käyttää hakusanoja tuotehaussa.
Tarkennettu haku
Kieli
Finnish English
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä